Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

PigeonCenter.roisi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de PigeonCenter.ro

Intregul continut al acestui site www.PigeonCenter.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea siteului  si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul PigeonCenter.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

PigeonCenter.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

PigeonCenter.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor provenite prin intermediul acestui site.

Acest site de web si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.

PigeonCenter.ro, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, pozele sunt facute si prelucrate de catre noi la porumbeii prezentati.

De asemenea promotiile se aplica doar rezervarilor care sunt inregistrate de catre situl nostru in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita ofertei  disponibile.

PigeonCenter.ro nu garanteaza disponibilitatea permanenta a porumbeilor prezentati pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

PigeonCenter.ro si colaboratorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste informatiile, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care informatia despre  porumbei (i) sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit, PigeonCenter.ro isi aloca dreptul de a anula rezervarea respectivului porumbel (i) si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Porumbeii rezervati prin intermediul acestui site nu beneficiaza de vreo garantie.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.PigeonCenter.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre PigeonCenter.ro si vizitatotii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii vizitatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

without
http://pigeoncenter.ro/wp-content/themes/skudo/
http://pigeoncenter.ro/
#9e4d9e
style3
scroll
Se încarcă...
/home/pigeonce/public_html/
#
off
none
se încarcă
#
Sortează Galerie
on
off
Adresa ta de email
off
off